Skip to main content

Sistemet e Rafteve dhe manovrimi i pjesëve të vogla

Sistemet e rafteve ofrojnë një mënyrë ideale magazinimi, duke organizuar dhe identifikuar pjesët e vogla gjatë manovrimit të komponentëve të depove në magazina dhe zonat e përzgjedhjes.

Me një përzgjedhje të gjerë të sistemeve të rafteve dhe opsioneve mund të ofrojmë zgjedhje gjithëpërfshirëse për çdo depo të pjesëve të vogla ose zonave të përzgjedhjes; raftet shumëkatëshe, raftet e lëvizshme, rrjedha e kartonit ose sistemet e etiketimit dhe shënjimit.

Produktet tona për ruajtjen dhe manovrimin e pjesëve të vogla ofrojnë një kombinim unik të performancës, sigurisë dhe ekonomisë.

Që nga raftet standarte HI-280 të galvanizuara për pesha të rënda dhe raftet me shtrirje të gjatë, deri te koshat plastik të depozitimit për ruajtje në rafte, Dexion ofron diçka për këdo.

Raftet Standarte - Hi280
Raftet Standarte - Hi280
More info
Sistem Raftesh i Lëvizshëm - Hi280
Sistem Raftesh i Lëvizshëm - Hi280
More info
Sistem Raftesh Shumëkatësh - Hi280
Sistem Raftesh Shumëkatësh - Hi280
More info
Raftet me Rresht të Ngushtë - Hi280
Raftet me Rresht të Ngushtë - Hi280
More info
Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280
Rafti me Shtrirje të Gjatë - Hi280
More info