Skip to main content

Duke qenë pjesë e Gonvarri Material Handling, i cili përfaqësohet kudo në Europë, jemi një nga organizatat më të mëdha në industrinë tonë dhe si e tillë jemi të aftë të ofrojmë shitje me cilësi të lartë dhe mbështetje teknike.

Pika jonë e nisjes është kërkesa e klientit tonë. Përmes të kuptuarit të plotë ne krijojmë zgjidhje të orientuara nga klienti për të plotësuar kërkesat e tij, cilatdo qofshin ato.

Përveç sistemeve tona standarte, mund të ofrojmë gjithashtu instalime plotësisht me porosi. Ne sjellim më shumë se produkte dhe mund të ofrojmë një paketë të plotë shërbimesh duke përfshirë konsultime, planifikime magazinimi dhe hapësire dhe mbështetje mirëmbajtje.

Përqasja e ortakërisë tonë bazohet në besimin dhe mirëbesimin e ndërsjelltë; zgjidhjet e cilësisë së lartë që zhvillojmë në konsultim me klientët tanë japin një kontribuim të vërtetë në përmirësimin e biznesit të tyre duke ofruar zgjidhje magazinimi të përmirësuar.