Skip to main content

Dexion krijon zgjidhje për magazinim, të fokusuara te konsumatori, të personalizuara për t’ju përshtatur nevojave tuaja, cilatdo qofshin ato. Nga gama jonë kryesore e produkteve ne gjithashtu mund të ofrojmë zgjidhjetë përshtatura plotësisht.

Inspektimi

Inspektorët tanë të rafteve ofrojnë një mënyrë të favorshme, gjithëpërfshirëse dhe efektive në kosto për të mbajtur të sigurt magazinën tuaj.

Shërbimi/Mirëmbajtja

Në Dexion ne punojmë me klientët tanë, duke siguruar mbështetje të vazhdueshme për mirëmbajtjen dhe shërbimin e produkteve tona.

Shëndeti/Siguria

Përkushtimi ynë ndaj sigurisë gjithashtu shkon më tej, duke ndihmuar klientët tanë me funksionimin e sigurt dhe mirëmbajtjen e produkteve tona.

 

 

What our clients say

“We went to extensive efforts in selecting Dexion as our partner of choice. They are flexible and offered over six months of testing data, which has proved invaluable to us as a business."
- Boker Levente, P&G Project Manager

Certificates & Awards