Skip to main content

Cilësia është në zemër të kulturës së korporatës Dexion dhe kompania është përkushtuar plotësisht për të ofruar një produkt me cilësi të lartë dhe duke ofruar shërbime në gjithçka që bëjmë.

ContactNe përpiqemi t’i ofrojmë klientëve një shërbim të shkëlqyer para, gjatë dhe pas shitjes të një prej produkteve të shumta të magazinimit, gjithmonë me qëllimin për të tejkaluar pritshmëritë.

Dexion është përkushtuar ndaj përmirësimit të vazhdueshëm përmes një politike investimesh në vazhdimësi në trajnim dhe teknologji, të cilat shtohen nga mbështetja më e mirë teknike dhe ekspertiza e menaxhimit.

Manuali ynë i biznesit është i disponueshëm për t’u parë dhe jemi të lumtur të diskutojmë çdo element të tij me klientët dhe furnizuesit tanë.

 
 
 
 
 
 
First Name*
 
 
Last Name*
 
 
Phone Number*
 
 
City*
 
 
Postcode
 
 
E-mail Address*
 
 
Company Name*
 
 
Industry
 
 
 
Choose a subject
 
 
How did you hear about us?
 
 
 
Enquiry*
 
 
 
By filling in this form, I agree to Privacy Policy, Cookie Policy and Data Subject Rights Policy. Your details are safe with us. We do not sell, let or allow third parties to contact you directly. 
 
 
 
I would like to sign up to receive the newsletter from Dexion.al