Skip to main content

Gonvarri Material Handling është një prodhues lider i gjithë ose shumicës së vendeve Europiane dhe siguron zgjidhje magazinimi industriale dhe komerciale të cilësisë së lartë, që e tregton kudo në Europë përmes markave Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik dhe Kredit.

Ofrojmë zgjidhjen më të mirë

Produktet tona variojnë nga paleta stivuese inovative dhe teknologjia te rafte për zyrë, arkivë dhe zgjidhje magazinimi në muze. Brenda grupit ne kemi vite përvojë dhe ekspertizë të cilën e përdorim në bashkëpunim me klientët tanë për të ofruar zgjidhjet më të mira.

Ne dorëzojmë më shumë sesa thjesht produkte dhe mund të sigurojmë një paketë të plotë shërbimesh duke përfshirë konsultime, planifikime dhe mirëmbajtje qoftë nëse kërkesat janë për përshtatjen me një magazinë ose qendrën e shpërndarjes, apo zgjidhjet e rafteve për një muze, zyrë apo librari.

Cilatdo qofshin kërkesat, Gonvarri Material Handling mund të kontribuojë vërtetë për të përmirësuar biznesin tuaj duke ofruar një punim dhe ambient magazinimi të cilësisë së parë.

Dexion ofron magazinim me performancë të lartë dhe zgjidhje logjistike që nga viti 1947. Pra, e çfarëdo natyre dhe përmasash të jetë sfida juaj, ne kemi njohurinë dhe ekspertizën për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.