Skip to main content

Struktura – Vende dhe Njerëz

Me një xhiro prej rreth 190 milion euro, me mbi 900 punonjës dhe godina moderne prodhimi të vendosura në mënyrë strategjike në tregjet e Rusisë, Rumanisë, Hollandës, Gjermanisë dhe Finlandës, Gonvarri Material Handling është një forcë udhëheqëse në industrinë e magazinimit.

Grupi ka një prani të fortë lokale në të gjithë Europën po ashtu edhe rrjet shitjesh në pjesën tjetër të botës duke përfshirë Afrikën, Lindjen e Mesme, Amerikën e Veriut dhe të Jugut.