Skip to main content

Sistemi Palete Vajtje Ardhje

Sistemi i paletave vajtje ardhje Dexion është një zgjidhje magazinimi gjysmë-automatike për manovrimin e mallrave brenda kanaleve, i ngjashëm me strukturën e fut brenda. Sistemi i paletave vajtje ardhje largon nevojën që mjetet-pirun të futen mes rreshtave dhe ndaj ofron një zgjidhje magazinimi efektive në kosto dhe kursyese në kohë.

I gjithë manovrimi i mallrave brenda kanaleve kryhet duke përdorur Paletën Vajtje Ardhje që komandohet në largësi nga përdoruesi. Drejtimi i paletave jashtë rafteve kryhet duke përdorur mjete-pirun standarte. Si pasojë kjo largon nevojën që një mjet-pirun të hyjë në kanalin e magazinimit.

Paletat janë vendosur mbi një Paletë Vajtje Ardhje (një karrocë paletash me bateri) e cila mban paletat nëpër rafte.

Sistemi i paletave të lëvizshme mund të funksionojë si FIFO ose si LIFO, pra është një alternativë shumë efikase përkundrejt magazinimit të drejtpërdrejtë dhe Stivosjes Fut Brenda në situate të tilla si:

  • Magazinë e ftohtë
  • Prodhim ushqimi
  • Përpunim mishi
  • Prodhim dhe shpërndarje pijesh
  • Të gjithë përdoruesit e stivosjeve Fut Brenda / Fut Përmes

 

Dobitë:

  • Sistem efikas i magazinimit kompakt për magazina me nivele të ulëta SKU (njësi për mbajtjen e mallit)
  • Optimizim i fazave të magazinimit, ngarkimit dhe shkarkimit
  • Nivel i ulët rreziku ose stresi për stafin operativ të magazinës
  • Nivel i ulët rreziku ose dëmtimi për pajisjet – makineritë e ngarkimit dhe raftet, falë lëvizjes ballore të magazinës
  • Largon nevojën për mjet-pirun të specializuar

MODELET E PALETËS VAJTJE ARDHJE:

Modelet

Ngarkesa Max. (kg)

Thellësia e Paletës (mm)

Gjerësia e Paletës (mm)

SAT.0812.ST.LTH

1500

800

1200

SAT.1210.ST.LTH

1500

1200

1000

SAT.1012.ST.LTH

1500

1000

1200

SAT.1111.ST.LTH

1500

1100

1100

SAT.1112.ST.LTH

1500

1100

1200

SAT.1165.ST.LTH

1500

1165

1165

SAT.1212.ST.LTH

1500

1200

1200

 

PERFORMANCAT E AUTOSAT-it:

Shpejtësia me ngarkesë (m/min)

30-33

Shpejtësia bosh (m/min)

63-66

Amplituda e funksionimit (h)

10-12-16

 

BATERIA:

Lloji

Jone Litiumi MNC

Voltazhi (V)

24

Kapaciteti (Ah)

53

Pesha (kg)

~13

Fuqia e stacionit mbushës (Vac/Hz)

EU 240/50

Koha e mbushjes 80% (h)

3

Koha e mbushjes 100% (h)

5.5

Jetëgjatësia e baterisë (me përdorimin e duhur)

min. 900 cikle mbushje

Sasia e baterive në bord

1

 

TELEKOMANDIMI:

Lloji

RF

Ekrani

O-Led

Mbrojtja

IP65

Fuqia

Bateri me Litium

Mbushja e baterisë

500 mAh – 4.8 V

Konsumimi max. gjatë transmetimit (mA)

55

Konsumimi max. gjatë marrjes (mA)

50

Në pritje pasi nuk është përdorur (min)

3

Jetëgjatësia e baterisë (at 20°C) pa ndërprerje (h)

10 h pa ndërprerje
1300 h në pritje